ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝprotovoyliaapostraton@gmail.com

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ

2017-10-26 10:44

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ

 

Η  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση, εκφράζει την αλληλεγγύη της στο συνάδελφο πυροσβέστη Γιώργο Μελιόπουλο, δημοτικό σύμβουλο του δήμου Βέροιας που διώκεται μαζί άλλους, γιατί άσκησε το πατριωτικό του καθήκον να εμποδίσει τη διέλευση από το έδαφος της χώρας μας ξένων στρατευμάτων και συγκεκριμένα της ΝΑΤΟϊκής φάλαγγας που συμμετείχε στην άσκηση «Noble Jump» του ΝΑΤΟ, στη Ρουμανία.

Η δίωξη γίνεται με βάση τις κατευθύνσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και εκτελεστές την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Στόχο έχουν να καταργήσουν τις ατομικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των λαών, το δικαίωμα να αντιτίθεται κάποιος στην επικρατούσα πολιτική και να διεκδικεί συλλογικά τα πιστεύω του.

Όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, έτσι και η σημερινή δίνει γη και ύδωρ στο ΝΑΤΟ που αιματοκυλά λαούς για χάρη μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. Με ευθύνη της κυβέρνησης γίνεται όλο και βαθύτερη η εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ της ΕΕ και των ΗΠΑ.

Όμως πρέπει να ξέρουν εμπνευστές και εκτελεστές της δίωξης, ότι ο Λαός δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Δεν θα επιτρέψει η χώρα μας να γίνει ορμητήριο για στρατιωτικές επιχειρήσεις σε γειτονικούς και άλλους λαούς. Όπως το έχει αποδείξει στο παρελθόν, στη περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας, έτσι και σήμερα θα αντιδράσει, για να υπερασπίσει τόσο τα οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα του, όσο και να διεκδικήσει ΚΑΜΙΑ εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και το κλείσιμο των βάσεων του θανάτου. Θα διεκδικήσει την αποδέσμευση από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, που δεν έχουν εξασφαλίσει μέχρι σήμερα κανένα εθνικό κυριαρχικό δικαίωμα και ούτε πρόκειται να το κάνουν στο μέλλον.

Στηρίζουμε απόλυτα το συνάδελφο που μαζί με άλλους πρωτοπόρους συντοπίτες του, όπως όφειλε ως ένστολος πολίτης και εκλεγμένος εκπρόσωπος του λαού της περιοχής, ύψωσαν το ανάστημά τους και εμπόδισαν τη διέλευση ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων από Ελληνικό έδαφος.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε δίωξη εναντίον όλων τους και ειδικά στον συνάδελφό μας να του αποδοθεί αυτό που του πρέπει: εύφημος μνεία!