ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝprotovoyliaapostraton@gmail.com

Περιοδεία σε υπηρεσίες Σωμάτων Ασφαλείας στα Χανιά

2016-03-22 17:56

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

https://protovoyliaapostraton.webnode.com/

 

 

Αθήνα, 22 Μάρτη 2016

 

Περιοδεία σε υπηρεσίες Σωμάτων Ασφαλείας στα Χανιά.

Αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας Αποστράτων για την Υπεράσπιση του Δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση, στο πλαίσιο της δράσης της για το σχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, επισκέφτηκε υπηρεσίες Σωμάτων Ασφαλείας στα Χανιά Κρήτης την Δευτέρα 22 Μάρτη 2016.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν συνάδελφοι προερχόμενοι από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις και επισκέφτηκαν τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης, την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, την Υποδιεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης, το Αστυν. Τμήμα Χανίων και τα Τμήματα Τουριστικής Αστυνομίας και Τροχαίας. Επίσης η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων.

Διανεμήθηκε έντυπο υλικό [1] και έγιναν συζητήσεις με το προσωπικό που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σχετικά με τις συνέπειες από την αντιασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης και τα νέα μέτρα που σχεδιάζει. Η αντιπροσωπεία έγινε δέκτης της αγανάκτησης και της μεγάλης ανησυχίας των συναδέλφων για το μέλλον σχετικά με μισθούς, συντάξεις, υγεία, παιδεία κτλ. Κοινή κατάληξη των συζητήσεων ήταν ότι απαιτείται όλοι να αντισταθούμε στα σχέδια ΕΕ – κυβέρνησης σε βάρος μας, ενώ παράλληλα εκφραζόταν η μεγάλη απογοήτευση των εν ενεργεία συναδέλφων για τις ηγεσίες του κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Ανάμεσα στα άλλα θέματα συζητήθηκε και το προσφυγικό με έμφαση στις αιτίες και τους πραγματικούς ένοχους δημιουργίας του, όπως και ο κίνδυνος εμπλοκής της χώρας σε πόλεμο.

 

 [1] https://protovoyliaapostraton.webnode.com/news/kalesma-tis-protovoylias-apostraton-gia-tin-yperaspisi-toy-dikaiomatos-mas-stin-koinoniki-asfalisi1/