ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝprotovoyliaapostraton@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επίσκεψη της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ σε Αστ. Τμήματα και Πυροσβεστικές Υπηρεσίες - 3/3/16

2016-03-03 18:46

ΑΘΗΝΑ

Η Πρωτοβουλία Αποστράτων στo πλαίσιο της δράσης της για το σχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, συνέχισε και σήμερα Πέμπτη 3 Μάρτη 2016 τις περιοδείες, μοιράζοντας σχετική ανακοίνωση[1].

Αντιπροσωπείες μελών της Πρωτοβουλίας επισκέφτηκαν τον 2ο και 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών στον Κολωνό και στην Καλλιθέα αντίστοιχα, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας.

Υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έγιναν συζητήσεις με το προσωπικό, σχετικά με τις συνέπειες από την αντιασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης και τα νέα μέτρα που σχεδιάζει. Όπως είναι φυσικό η συζήτηση επεκτάθηκε και σε επίκαιρα ζητήματα όπως το προσφυγικό, τις εξελίξεις στο Αιγαίο με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ κ.α.

Το επόμενο διάστημα η Πρωτοβουλία Αποστράτων θα συνεχίσει τις εξορμήσεις της με επισκέψεις – περιοδείες σε Αστυνομικά Τμήματα, Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Λιμεναρχεία.[1] https://protovoyliaapostraton.webnode.com/news/kalesma-tis-protovoylias-apostraton-gia-tin-yperaspisi-toy-dikaiomatos-mas-stin-koinoniki-asfalisi1/