ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝprotovoyliaapostraton@gmail.com

Ένα ευχάριστο απόγευμα με φίλους και συναγωνιστές - Κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας

2016-01-15 20:27

Η Πρωτοβουλία Αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα ασφαλείας, που πέρασαν το απόγευμα τους μαζί μας στην αίθουσα Τερψιχόρη της ΛΑΕΔ την Τρίτη 12/1/2016, τηρώντας το έθιμο του λαού μας για το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ξεχωριστή τιμή αποτελεί η παρουσία εκπροσώπων από φίλους φορείς μεταξύ αυτών και εκπρόσωποι από τους ΠΑΣΟΙΠΑ, ΠΟΣΟΑΕΕ, ΟΣΙΚΑ τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα!

Ευχαριστίες οφείλουμε επίσης και προς τον συνάδελφο Αντώνη Κούσαλη για την προσφορά της φωτογραφικής κάλυψης της εκδήλωσης προς την «Πρωτοβουλία». Οι πολύ ωραίες φωτογραφίες του από την εκδήλωση στολίζουν ήδη την σελίδα μας. Ευχαριστούμε επίσης και τον συνάδελφο Γιώργο Γκαντίδη καθώς … είναι ο μόνος που δεν φαίνεται στο βίντεο που τραβήχτηκε.

Τέλος ο τυχερός που βρήκε το πατροπαράδοτο φλουρί είναι ο Γιάννης Κορακάκης. Του ευχόμαστε καλή τύχη για τον καινούργιο χρόνο, με υγεία και χαρά! Όπως βέβαια και ο ίδιος, πιστεύουμε, θα συμφωνεί, καλό είναι τίποτα να μην αφήνουμε στην τύχη. Όλα εξαρτώνται από τις δικές μας ενέργειες!

Δεν έχουμε τίποτε άλλο να κάνουμε για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας από του να κατέβουμε στο δρόμο!

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους

 

14/1/2016

Η Πρωτοβουλία Αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην Κοινωνική Ασφάλιση: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΠΕΑΠΣ), ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ) και Νίκος Καρπής αντιπλοίαρχος ε.α. ΛΣ, Τριαντάφυλλος Μπαλωμένος Β΄ αντιπρόεδρο της Ένωσης αποστράτων αστυνομικών Αττικής, Δημήτρης Μαντζιάρας αναπλ. ταμίας της Ένωσης αποστράτων αστυνομικών Αττικής